Pfaff Atelier

Pfaff Atelier is hét naaiplatform voor iedereen met een naaimachine. Je vindt hier alles wat je moet weten over naaien: inspiratie, informatie, trends, DIY-filmpjes, pakketten, naaiworkshops,… en nog zoveel meer.

Patroon zomerkleedje

Patroon zomerkleedje:  Proficiat met je aankoop van je nieuwe Pfaff machine.  Klik op onderstaande link, vul je gepersonaliseerde code in die je terugvindt in de doos en download het patroon.  Veel plezier met je creatie.

Vleermuis

Maak deze leuke vleermuisknuffel voor je (klein)kind(eren)! Deze vleermuis is ook leuk bij de rest van je halloweendecoratie. Door een simpel dubbel lintje mee te naaien aan de bovenkant kan je de vleermuis ook ophangen. Dit project is perfect voor beginners aangezien het vilt niet rafelt.

Het IDT™ systeem: wat maakt het zo perfect?

Het originele IDT™  systeem is ingebouwd in elke PFAFF naaimachine, maar wat doet dat nu precies? Je leest er hier alles over!

Verwarmbaar nekkussen

De temperaturen beginnen stilaan te zakken… Heb jij ook vaak last van een stijve nek of heb je gewoon graag een warme nek tijdens de wintermaanden? Dan is dit nekkussen dé oplossing!

Meer tutorials coming soon…